Menu restaurace Amadeus
Malá jídla, Předkrmy
Paštika z kuřecích jater s polníčkem a salátem z nakládané zeleniny
Losos marinovaný v červeném koření a kopru s listovými saláty
Výběr sušených mas z litoměřické pršutérie, krkovička, šunka a pancetta s rukolou, ovčím sýrem a archivním balsamicem
Polévky
Tradiční gulášová polévka
Domácí těstoviny, vegetariánská nabídka
Čočka s pečenými vejci
Opečený lilek s rajčaty gratinovaný s provensálským kořením a sýrem
Malý salát
Salát z cherry rajčat s přírodním sýrem, červenou cibulkou, řeckými olivami Kalamata a vinegretem
Velké saláty
Listové saláty s grilovaným prsem z, rajčaty a hořčičnou omáčkou
Salát z rukoly, červené řepy, pečené papriky a ředkviček, s pršutem z kachních prsou, gorgonzolou, ořechy a vinegretem
Sýry
Nakládaný camembert s feferonkami, česnekem, sušenými rajčaty, olivami a červenou cibulí
Výběr tradičních českých sýrů
Klasické speciality
Hovězí pečeně s tradiční svíčkovou omáčkou, brusinkami a variací knedlíků
Hovězí guláš dušený na světlém pivu s karlovarskými knedlíky a barevnou cibulkou
Polovina nebo čtvrtka pečené kachny s červeným zelím a variací knedlíků
Vepřová kotleta smažená na másle s lehkým vídeňským bramborovým salátem
Grilované speciality
Králík pečený v omáčce s rajčaty, česnekem a bazalkou. S na másle smaženými plackami a listovým špenátem
Vepřová panenka grilovaná ve slanině s pikantní cizrnou a zelenými fazolkami
Oblíbená pečená masa
Lehce zauzená hovězí žebra/bez kosti s nakládanou paprikou
Polovina nebo celé vepřové koleno pečené na černém pivu se zelným salátem, křenem a hořčicí