Přijmout
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím. 
Rezervace on-line

Menu restaurace Amadeus

Malá jídla, Předkrmy

Paštika z kuřecích jater s polníčkem a salátem z nakládané zeleniny

Losos marinovaný v červeném koření a kopru s listovými saláty 

Výběr sušených mas z litoměřické pršutérie, krkovička, šunka a pancetta s rukolou, ovčím sýrem a archivním balsamicem 


Polévky

Tradiční gulášová polévka 


Domácí těstoviny, vegetariánská nabídka

Čočka s pečenými vejci

Opečený lilek s rajčaty gratinovaný s provensálským kořením a sýrem


Malý salát

Salát z cherry rajčat s přírodním sýrem, červenou cibulkou, řeckými olivami Kalamata a vinegretem 


Velké saláty

Listové saláty s grilovaným  prsem z,  rajčaty a hořčičnou omáčkou

Salát z rukoly, červené řepy, pečené papriky a ředkviček, s pršutem z kachních prsou, gorgonzolou, ořechy a vinegretem


Sýry

Nakládaný camembert s feferonkami, česnekem, sušenými rajčaty, olivami a červenou cibulí 

Výběr tradičních českých sýrů


Klasické speciality

Hovězí pečeně s tradiční svíčkovou omáčkou, brusinkami a variací  knedlíků

Hovězí guláš dušený na světlém  pivu  s karlovarskými knedlíky a barevnou cibulkou

Polovina nebo čtvrtka pečené  kachny s červeným  zelím a variací knedlíků 

Vepřová kotleta smažená na másle s lehkým vídeňským bramborovým salátem


Grilované speciality

Králík pečený v omáčce s rajčaty, česnekem a bazalkou. S na másle smaženými plackami a listovým špenátem

Vepřová panenka grilovaná ve slanině s pikantní cizrnou a zelenými fazolkami


Oblíbená pečená masa

Lehce zauzená hovězí žebra/bez kosti s nakládanou paprikou

Polovina nebo celé vepřové koleno pečené na černém pivu se zelným salátem, křenem a hořčicí